Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok miktarda balık görmek

Rüyada çok miktarda balık görmek

Rüyada çok miktarda balık görmek hayal kırıklığına düşeceğine, sıkıntıya düşeceğine, ana baba dualarının alınacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok miktarda balık gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada çok miktarda balık görmek hasret gidereceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada belli miktarda para görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi miktar para görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada az miktarda para görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çok miktarda kağıt para görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir miktar para almak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, başka kimselere de yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük miktar para görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet eder.

Rüyada yüklü miktarda para kazanmak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments