Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük miktar para görmek

Rüyada büyük miktar para görmek

Rüyada büyük miktar para görmek işlerin düzene gireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, hem ün sahibi olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Rüyada büyük miktar para gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük miktarda para görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük miktarda para kazanmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada büyük miktarda para almak her geçen gün başarılarının artacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir miktarda para görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük miktar para görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada para miktarı söylemek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol miktarda para görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada birinden yüklü miktarda para almak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments