Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok mal görmek

Rüyada çok mal görmek

Rüyada çok mal görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok mal gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Rüyada mal çaldırmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada mal gübresi görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mal paylaşmak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada mal dışkısı görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mal mülk görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, rahatının bozulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada işyerine mal almak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mal satın almak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet eder.

Rüyada mal kaybetmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments