Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal kaybetmek

Rüyada mal kaybetmek

Rüyada mal kaybetmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, masraflarının azalacağına, eşlerinin kapanacağına işarettir.

Rüyada mal kaybetmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada mal varlığını kaybetmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada malını kaybetmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada bir malını kaybetmek ilişkiye huzurun geleceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, terfi alamayacağına tabir olunur.

Rüyada mal kaybetmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret eder.

Rüyada işyerine mal almak makamının artacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mal yüklemek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mal bulmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada mal mülk sahibi olmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments