Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok karpuz görmek

Rüyada çok karpuz görmek

Rüyada çok karpuz görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, üzgün olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya alamet etmektedir.

Rüyada çok karpuz gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada başkasına karpuz vermek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada bir kamyon karpuz görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu karpuz görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada soyulmuş karpuz görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada kelek karpuz kesmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına alamet eder.

Rüyada manavda karpuz görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden karpuz almak eğitim hayatında başarıların artacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments