Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel kapı görmek

Rüyada çok güzel kapı görmek

Rüyada çok güzel kapı görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, önünü göremez olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel kapı gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Rüyada güzel kapı görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada çok güzel kapı görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada elini güzel görmek bazı engellerle karşılaşacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet eder.

Rüyada güzel insanlar görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birine güzel söz söylemek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet eder.

Rüyada cennet gibi güzel bir yer görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına alamet eder.

Rüyada çok güzel gül görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, başarılarının azalacağına yorulur.

Rüyada güzel pantolon giymek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments