Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel ev aldığını görmek

Rüyada çok güzel ev aldığını görmek

Rüyada çok güzel ev aldığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çok güzel ev aldığını gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Rüyada çok güzel bir ev aldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada güzel ev aldığını görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok güzel ev aldığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir ev aldığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve güzel ev görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel eve taşınmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada iki katlı güzel ev görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük güzel ev görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments