Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük güzel ev görmek

Rüyada büyük güzel ev görmek

Rüyada büyük güzel ev görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işinde itibar edineceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük güzel ev gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Rüyada büyük güzel bir ev görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ve güzel bir ev görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, doğru bir karar verileceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel ve büyük ev görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük güzel ev görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve güzel ev görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük güzel ev görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük ve güzel ev görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük ve güzel bir ev görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments