Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir ev aldığını görmek

Rüyada çok güzel bir ev aldığını görmek

Rüyada çok güzel bir ev aldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sorunların artacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir ev aldığını gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada güzel bir ev aldığını görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, birikmiş parasının olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada güzel ev aldığını görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir ev aldığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına delalettir.

Rüyada çok güzel ev aldığını görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada çok katlı güzel ev görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir evde yaşamak ticari anlamda yön değiştireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok güzel ev almak çok daha büyük işlere gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada çok büyük ve güzel bir ev görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments