Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel eşyalar görmek

Rüyada çok güzel eşyalar görmek

Rüyada çok güzel eşyalar görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, parasını dikkatli harcayacağına inanılır.

Rüyada çok güzel eşyalar gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde farklı şeyler size esin kaynağı olabilir.

Rüyada güzel ev eşyası görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, azap çektiğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel eşyalar görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel eşyalar görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel eşyalı ev görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz eşya dükkanı görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada eşyası çalınmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev eşyası kırmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının eşyalarını karıştırmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments