Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel eşyalar görmek

Rüyada güzel eşyalar görmek

Rüyada güzel eşyalar görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ölümcül hastalıklara işaret, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel eşyalar gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Rüyada güzel eşyalar görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada güzel eşyalı ev görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerdeki karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel ev eşyası görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, dini inançların güçleneceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına inanılır.

Rüyada çok güzel eşyalar görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına tabir olunur.

Rüyada yüklenmiş eşya görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev eşya taşımak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölünün eşyasını kullanmak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının eşyasını taşımak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments