Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel bir şehir görmek

Rüyada çok güzel bir şehir görmek

Rüyada çok güzel bir şehir görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, işlerin günden güne açılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çok güzel bir şehir gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Rüyada çok güzel şehir görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, istediklerini elde edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına inanılır.

Rüyada güzel şehir görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada güzel bir şehir görmek üzüntülerin sona ereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada çok güzel bir şehir görmek sadece kendisini düşüneceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka şehirden ev almak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada antik şehir görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada şehir gezmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, lüksünün artacağına, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments