Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans görmek

Rüyada alyans görmek

Rüyada alyans görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ticarette zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alyans gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada alyansını görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin sarpa saracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi parmağında alyans görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada alyans düşürmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, en tepkedeki kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi alyansını görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yeni alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alyans yüzük bulmak geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada alyansını çaldırmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Rüyada sağ elinde alyans görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments