Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi alyansını görmek

Rüyada kendi alyansını görmek

Rüyada kendi alyansını görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada kendi alyansını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Rüyada başka birinin alyans taktığını görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, hayatından razı geleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlak alyans görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Rüyada alyansını çaldırmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, kazancında artış olacağına alamet eder.

Rüyada alyansı atmak yollarının açılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet eder.

Rüyada kalın alyans görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada orta parmakta alyans görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alyansını suya düşürmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada alyans satın almak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok başarılı olacağına, sıkıntılarının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments