Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyansını görmek

Rüyada alyansını görmek

Rüyada alyansını görmek yol kat edeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, alanında marka bir isim olacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, rahat rahat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada alyansını gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Rüyada sevdiğinin elinde alyans görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada altın alyanslar görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil alyans görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada iki alyans taktığını görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına inanılır.

Rüyada nişan alyansı görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın alyans çıkarmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine inanılır.

Rüyada alyansın görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın alyans bulmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments