Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla yaş pasta görmek

Rüyada çok fazla yaş pasta görmek

Rüyada çok fazla yaş pasta görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işarettir.

Rüyada çok fazla yaş pasta gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kıskançlıkları yüzünden hoş olmayan durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada çok fazla yaş pasta görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaş pasta almak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine inanılır.

Rüyada yaş pasta üflemek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaş pasta kesmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş pasta yediğini görmek can sıkıntısının sona ereceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yaş pasta görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş pasta dilimi görmek sevinçli bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaş pasta görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments