Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yaş pasta görmek

Rüyada yeşil yaş pasta görmek

Rüyada yeşil yaş pasta görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil yaş pasta gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil yaş pasta görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Rüyada yaş pasta dilimi görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kremalı yaş pasta yemek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, huzura kavuşacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Rüyada yaş pasta vermek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla yaş pasta görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada yaş pasta yedirmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yaş pasta dağıtmak mal ve varlık sahibi olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yaş pasta satın almak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments