Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kan görmek

Rüyada çok fazla kan görmek

Rüyada çok fazla kan görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, zahmete düşeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada çok fazla kan gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Rüyada çok fazla kan görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, büyük bir adım atılacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla makas görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla düğün görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla elbise görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla çanta görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla araba görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Rüyada ayakta fazla parmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine delalettir.

Rüyada çok fazla anahtar görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments