Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok eski bir arkadaşı görmek

Rüyada çok eski bir arkadaşı görmek

Rüyada çok eski bir arkadaşı görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada çok eski bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Hangisinin öncelikle ele alınması gerektiğine dair ipuçları belirgin hale gelebilir.

Rüyada eski bir arkadaş görmek itibarını geri kazanacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşlarla kucaklaşmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eski işyeri arkadaşlarını görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının kardeşini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, ticarete atılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments