Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok çakmak görmek

Rüyada çok çakmak görmek

Rüyada çok çakmak görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, dirliğin bozulabileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işaret eder.

Rüyada çok çakmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada çakmak söndürmek tüm isteklerine kavuşacağına, epey bir zarara uğrayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada çakmak düşürmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada at nalı çakmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çakmaklar görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, büyük ferahlık yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çakmak görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zippo çakmak görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada yere kazık çakmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments