Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük siyah köpek görmek

Rüyada çok büyük siyah köpek görmek

Rüyada çok büyük siyah köpek görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ihanete uğrayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük siyah köpek gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada büyük siyah köpek görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalettir.

Rüyada siyah büyük köpek görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük siyah köpek görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah büyük bir köpek görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük köpek balığı görmek dinden çıkacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru ve büyük köpek görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, çok iyi şeylere işaret eder.

Rüyada büyük köpek görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir köpek görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments