Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük köpek görmek

Rüyada siyah büyük köpek görmek

Rüyada siyah büyük köpek görmek dertlerinden kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi halini yitireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah büyük köpek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Rüyada siyah büyük köpek görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, ümitsizliğe, geri planda kalacağına delalet eder.

Rüyada büyük siyah köpek görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, malının da eksilmeyeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada çok büyük siyah köpek görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, işinde dar boğaza gireceğine yorulur.

Rüyada siyah büyük bir köpek görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyük kurt köpeği görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük köpek görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz köpek görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalettir.

Rüyada büyük başlı köpek görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hidayete ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments