Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük köpek görmek

Rüyada büyük köpek görmek

Rüyada büyük köpek görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna delalettir.

Rüyada büyük köpek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kahverengi büyük köpek görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Rüyada yavru ve büyük köpek görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük köpek görmek tekin olmayan işlere girileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada siyah büyük köpek görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada büyük kurt köpeği görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz köpek görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, durgunlaşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah büyük bir köpek görmek hayallerinin gerçek olacağına, adını herkese duyuracağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kara köpek görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments