Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alttan kan geldiğini görmek

Rüyada alttan kan geldiğini görmek

Rüyada alttan kan geldiğini görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada alttan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada alttan kan geldiğini görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada kan geldiğini görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına rivayet eder.

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına inanılır.

Rüyada ağzımdan kan geldiğini görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada idrardan kan gelmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeyinden kan geldiğini görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulur.

Rüyada dişinden kan geldiğini görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments