Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altız bebek görmek

Rüyada altız bebek görmek

Rüyada altız bebek görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada altız bebek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada altız bebek görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, her geçen gün başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altız erkek bebek görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, geride bırakacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altız doğurmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bebek ve kakasını görmek hobilerine eğileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada ikiz erkek bebek doğurduğunu görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek sesi duymak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada mavi bebek giysisi görmek ters giden olayların düzeltileceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek sevmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments