Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altız doğurmak

Rüyada altız doğurmak

Rüyada altız doğurmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kazancının günbegün artacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada altız doğurmak gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Rüyada altız doğurmak gereksiz bir harcama yapılacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına tabir olunur.

Rüyada altız bebek görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altız erkek bebek görmek borçlarından kurtulacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işarettir.

Rüyada bebeğin doğurduğunu görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının doğurduğunu görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Rüyada doğuran fare görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, eşyaların yenileneceğine, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğuran fil görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine inanılır.

Rüyada ikiz doğuran birini görmek kurulu düzenin yıkılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments