Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük beyaz köpek görmek

Rüyada çok büyük beyaz köpek görmek

Rüyada çok büyük beyaz köpek görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, şeytana uyacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük beyaz köpek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Rüyada beyaz büyük köpek görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, işlerinin istediği gibi olacağına inanılır.

Rüyada büyük beyaz köpek görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük beyaz köpek görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük siyah köpek görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada siyah büyük bir köpek görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük köpek sevmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, öz güven kazanacağına işarettir.

Rüyada kahverengi büyük köpek görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük ve küçük köpek görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments