Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bulaşık görmek

Rüyada çok bulaşık görmek

Rüyada çok bulaşık görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine delalettir.

Rüyada çok bulaşık gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Rüyada bulaşıklık görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, adının her yerde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada elde bulaşık yıkamak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada bulaşık yıkarken bardak kırmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, güç alacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başka evde bulaşık yıkamak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla bulaşık görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz bulaşıkları yıkamak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde bulaşık yıkamak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Rüyada bulaşık önlüğü görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments