Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla bulaşık görmek

Rüyada çok fazla bulaşık görmek

Rüyada çok fazla bulaşık görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eline para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla bulaşık gördüyseniz:

  • Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir.

Rüyada çok fazla bulaşık görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, kazancın çoğalacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işarettir.

Rüyada bulaşık çalkalamak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır bulaşık yıkamak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, vefa göstereceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulaşık makinesine bulaşık koymak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, stresinin çoğalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmamış bulaşık görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada bardak bulaşık yıkamak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpüklü suda bulaşık yıkamak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulaşık sünger görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments