Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşıklık görmek

Rüyada bulaşıklık görmek

Rüyada bulaşıklık görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Rüyada bulaşıklık gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Rüyada süt bulaşığı görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulaşık bezi görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bulaşık makinesi görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı bulaşık yıkamak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bulaşık bardak görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına yorulur.

Rüyada bulaşık makinası almak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli bulaşık yıkamak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments