Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok akrep görmek

Rüyada çok akrep görmek

Rüyada çok akrep görmek işe başlanacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çok akrep gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada akrep doğurmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kısmetinin artacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına inanılır.

Rüyada akrep resmi görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yolunun açık olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine inanılır.

Rüyada ayakkabıda akrep görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada camide akrep görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrep ve böcekler görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrepten korkmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz akrep öldürmek sorunlarının biteceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada üzerinde akrep görmek haram mala, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments