Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide akrep görmek

Rüyada camide akrep görmek

Rüyada camide akrep görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada camide akrep gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada camide akrep görmek darlık içine düşeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına inanılır.

Rüyada akrebe basmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında akrep görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renkli akrep görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işarettir.

Rüyada iki tane akrep görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep tarafından ısırıldığını görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu akrep görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, sevdiği birini kırmaya işaret eder.

Rüyada kanatlı akrep görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments