Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrepten korkmak

Rüyada akrepten korkmak

Rüyada akrepten korkmak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, insanlarla tartışacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada akrepten korkmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantılı fırsatlar tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada akrepten korkmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada akrep görüp korkmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada elini akrep sokmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işarettir.

Rüyada çiyan ve akrep görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada akrep kuyruğu koparmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada elde akrep görmek bahtının da çok parlak olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve akrep görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments