Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuyla konuşmak

Rüyada çocuğuyla konuşmak

Rüyada çocuğuyla konuşmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada erkek çocuğuyla konuşmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuyla konuşmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, güzel bir hayat süreceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğu kişiyle konuşmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet eder.

Rüyada kurtlarla konuşmak kırılan kalbin onarılacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın insanlarla konuşmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yöneticiyle konuşmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadınla konuşmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla konuşmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments