Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınları toplamak

Rüyada altınları toplamak

Rüyada altınları toplamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altınları toplamak gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada altın çilek toplamak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına delalettir.

Rüyada altın toplamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinden altın toplamak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada altın bulmak toplamak maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına inanılır.

Rüyada suda altın toplamak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik toplamak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada altın toplamak daha çok saygı ve destek göreceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın görüp toplamak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments