Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınları çaldırmak

Rüyada altınları çaldırmak

Rüyada altınları çaldırmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada altınları çaldırmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız geçmişte sizin için önemli olan bir ilişkiye zarar verebilir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada altınlarını çaldırmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para ve altın çalmak neredeyse mahkemelik olunacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik çaldırmak geçim derdinin son bulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada altın kolye çaldığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendisine gelemeyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik çaldığını görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisinden altın çalmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments