Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisinden altın çalmak

Rüyada birisinden altın çalmak

Rüyada birisinden altın çalmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, evleneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada birisinden altın çalmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Rüyada altın bilezik çaldırmak patron koltuğuna yükseleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın çalmakla suçlanmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın çaldırmak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altını çaldırmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezikleri çaldırmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada altın çalmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına tabir olunur.

Rüyada evinden altın çaldığını görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada altın bileklik çalmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments