Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek ortamın bir hayli gerileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi kriz yaşanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kendi erkek çocuğunu emzirmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun olduğunu ve emzirdiğini görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, anne ve baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada büyümüş çocuğunu emzirmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek çocuğunu emzirmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments