Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek

Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek

Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kimsesiz bir çocuğu emzirmek kurulu düzeni olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kimsesiz bebek emzirmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yeni bir eve taşınılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kimsesiz bir çocuğa yardım etmek büyük bir ortaklığa gireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kimsesiz çocuğu sahiplenmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının çocuğunu emzirdiğini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada ikiz çocuğu emzirmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunu emzirmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun olması ve emzirmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments