Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek

Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ticarete atılacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, işlerinin çok açılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun başkasının emzirdiğini gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya sanatsal konularda mükemmel bakış açınız var.

Rüyada ölen çocuğunu emzirmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, işlerinin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun olması ve emzirmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu olduğunu ve emzirdiğini görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunu başkasının emzirdiğini görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının çocuğuna süt emzirmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir çocuğu emzirdiğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı çocuğu emzirmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu başkasının emzirdiğini görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments