Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun küçük halini görmek

Rüyada çocuğunun küçük halini görmek

Rüyada çocuğunun küçük halini görmek kazalardan, belalardan korunacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun küçük halini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun küçük halini görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet eder.

Rüyada küçüklük halini görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işarettir.

Rüyada birinin küçüklük halini görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada küçük çocuğu yıkamak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun düştüğünü görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada büyük çocuğunu küçük görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments