Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun kaçırıldığını görmek

Rüyada çocuğunun kaçırıldığını görmek

Rüyada çocuğunun kaçırıldığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, planların sarkacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu kaçırmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun kaçırıldığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun kaçırıldığını görmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının çocuğunun kaçırıldığını görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu kaçırılmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu kaçırıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kaçtığını görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments