Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu kaçırılmak

Rüyada çocuğu kaçırılmak

Rüyada çocuğu kaçırılmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, başarısız olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, itibarını zedeleyeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu kaçırılmak gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Rüyada başkasının çocuğunun kaçırıldığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun evden kaçtığını görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu kaçırıldığını görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulur.

Rüyada bir çocuğun kaçırıldığını görmek mevkie edineceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada çocuğun kaçırıldığını görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu kaçırılmış görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunun kaçırıldığını görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments