Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çocuğunun kaçırıldığını görmek

Rüyada başkasının çocuğunun kaçırıldığını görmek

Rüyada başkasının çocuğunun kaçırıldığını görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada başkasının çocuğunun kaçırıldığını gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada erkek çocuğu kaçırmak kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğu kaçırılmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, servet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, hayırlı terfiler alınacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun kaçırıldığını görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu kaçırıldığını görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun evden kaçtığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun kaçırıldığını görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaçırmak sorunların çözüleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments