Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı geliştirmeli, yaratıcılığınızı besleyen yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek rızkının kesilmeyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının dereye düştüğünü görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, tecrübelerini aktaracağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereye düşen birini görmek kazançta zarar edeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun dereye düştüğünü görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına inanılır.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak helal rızık yiyeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin dereye düştüğünü görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak böylece büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments