Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altınını bulmak

Rüyada altınını bulmak

Rüyada altınını bulmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altınını bulmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada yerde altın bulmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Rüyada yerden altın bulmak eline güzel fırsatların geçeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık bulmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada yolda yürürken altın bulmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta altın bulmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kaybedip bulmak borçlarının kendisini çok aşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, harcama gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta altın bulmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada altın takılar bulmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments