Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta altın bulmak

Rüyada yatakta altın bulmak

Rüyada yatakta altın bulmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yatakta altın bulmak gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada yatakta altın bulmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağın altında para bulmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, borçların kapanacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına yorulur.

Rüyada yatakta iğne bulmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada yatakta para bulmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta muska bulmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada yatağın altında böcek görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağın altında timsah görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yatağın altında muska görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments