Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde altın bulmak

Rüyada yerde altın bulmak

Rüyada yerde altın bulmak itibar kaybedeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada yerde altın bulmak gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Rüyada yerde altın küpe bulmak sadaka ya da zekat vereceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, tüm düzenin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde altın kolye bulmak kendi işine kavuşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada yerde altın bilezik bulmak güzellik ve hayır geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yerde altın bulmak kolaylık sağlayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yerden altın bulmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada yerde altın yüzük bulmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde tesbih bulmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para yerde bulmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, başarılı bir insan olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments