Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden altın bulmak

Rüyada yerden altın bulmak

Rüyada yerden altın bulmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada yerden altın bulmak gördüyseniz:

  • Evliliğinize dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada yerde altın küpe bulmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yerde altın kolye bulmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde altın yüzük bulmak tamamlanmadan kalacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde altın bulmak verilen sözlerin tutulamayacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde altın bilezik bulmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yerden altın bulmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde metal para bulmak iyi haberler alınacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yerde bilezik bulmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments