Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek

Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek

Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, başarılı işlere imza atılacağına, büyük bir makama geleceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun bayıldığını gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun bayıldığını görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namazda bayılmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin bayıldığını görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının bayıldığını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahat bir işe girileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının bayıldığını görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kazancı arttıracağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlarken bayılmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda bayılmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments